
Πενιχρά κέρδη και περιορισμένες ζημιές κατέγραψαν οι αγορές την Τρίτη
Με οριακές μεταπτώσεις έκλεισαν οι αγορές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ όπου οι δείκτες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη συνεδρίαση. Εν τω μεταξύ, το πετρέλαιο ξεπέρασε για πρώτη φορά μετά από μήνες τα 70 δολάρια.
95
Με οριακές μεταπτώσεις έκλεισαν οι αγορές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ όπου οι δείκτες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την προηγούμενη συνεδρίαση. Εν τω μεταξύ, το πετρέλαιο ξεπέρασε για πρώτη φορά μετά από μήνες τα 70 δολάρια.
Οριακή πτώση κατά 0,02% κατέγραψε ο Dow Jones που διαμορφώθηκε στις 8.763,06 μονάδες. Ο Standard and Poors είχε άνοδο κατά 0,35% και έκλεισε στις 942,43 μονάδες.
Αυξητικές τάσεις για τον NASDAQ που έκλεισε στις 1.860,13 μονάδες με άνοδο κατά 0,96%.
Με υποχώρηση κατά μόλις 0,04% έκλεισε στο Λονδίνο ο FTSE100 για να διαμορφωθεί στις 4.404,79 μονάδες. Οριακή η πτώση κατά 0,14% και στη Φρανκφούρτη με τον DAX30 να κλείνει στις 4.997,86 μονάδες.
Μικρή άνοδο της τάξης του 0,21% κατέγραψε ο CAC40 στο Παρίσι και βρέθηκε στις 3.296,73 μονάδες ενώ ο SMI στη Ζυρίχη υποχώρησε κατά 0,06% και έκλεισε στις 5.388,67 μονάδες.
Πάνω από τα 70 δολάρια μετά από μήνες εκτοξεύτηκε το πετρέλαιο με το αργό να κλείνει στα 70,01 δολάρια, ενισχυμένο κατά 1,92 δολάρια. Ενδοσυνεδριακά είχε διαμορφωθεί στα 70,18 δολάρια. Το μπρεντ έκλεισε στα 69,62 δολάρια με άνοδο κατά 1,74 δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον


