89

Μετά τους Καλντέιρα και Κυριαζή, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ακραίου. Ο λόγος για τον 27άχρονο φινλανδό, Όλι Κούναρι, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Φινλανδός ακραίος είχε πολλές προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά επέλεξε τον Ολυμπιακό, λόγω των υψηλών στόχων που έχει θέσει η ομάδα του Πειραιά.

«Του χρόνου θα υπερασπιστώ τα χρώματα του Ολυμπιακού.

»Είχα αρκετές προτάσεις, ο Ολυμπιακός όμως μου έκανε την καλύτερη, για αυτό και τον επέλεξα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει δυνατή ομάδα, καλούς παίκτες και παίζει στο Champions League και θέλει να παραμείνει στην κορυφή της Ελλάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κούναρι.

Ο Ολι Κούναρι ξεκίνησε το βόλεϊ από την Αλαρμάν Κίσα και φέτος με την Ολστιν βρίσκεται στην 5η θέση του πολωνικού πρωταθλήματος, πίσω από τις Μπελσάτοφ, Κόζλε, Ρασόβια και Γιαστρεζέμπσκι.

Εχει ύψος 1.96 μ., βάρος 88 κιλά και κάνει επίθεση στα 3.40 μ. και μπλοκ στα 3.15 μ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr