Active Member Festival
Ο B.D. Foxmoor-Μιχάλης Μυτακίδης, ιδρυτής των Active Member και της low bap μουσικής στάσης ζωής, φαίνεται ότι έχει δικαιωθεί – σε αντίθεση με τις πολυεθνικές δισκογραφικές εταιρίες, των οποίων τα προνομιακά συμβόλαια αρνήθηκε για να βιώσει ανεξάρτητος το όνειρό του, ανοίγοντας διαρκώς νέους δρόμους δημιουργίας.
Βασισμένος στην αρχή «στηρίζω το λόγο μου με τη ζωή μου και τη ζωή μου με το λόγο μου», ο B.D. Foxmoor ίδρυσε το low bap και έγραψε μουσική και στίχους με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη ζωή.
Έχοντας πάντα ως βάση το Πέραμα, μοιράζεται όλα αυτά τα χρόνια με το πολυπληθές πιστό κοινό του, ανησυχίες και όνειρα, προσδοκίες και διαχρονικές αξίες, άλλοτε με την αυθεντικότητα ενός ποιητή και άλλοτε με την κραυγή ενός τρελού.
Μένοντας πιστός στο δόγμα του «No Sponsoring» ο B.D. Foxmoor – Μιχάλης Μυτακίδης κατάφερε όλα αυτά τα 17 χρόνια να μείνει έξω από το παιχνίδι του μάρκετινγκ και να υποστηρίξει τη δουλειά του έχοντας ως μόνο κριτήριο την έμπνευση και το ένστικτό του, μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες διαφημιστικών εταιριών.
Στο πλευρό του είναι πάντα η Sadahzinia – Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, η μοναδική γυναικεία παρουσία με αυτόνομη δισκογραφία σε αυτό το είδος μουσικής, δίνοντάς ένα τόνο εκρηκτικό και ονειρικό.
Στο Active Member Tribute Festival στις 26 Ιουνίου, μαζί τους θα είναι στη σκηνή της «Τεχνόπολις», οι Flaco, Χνάρια, Oscura Vista, Dj Moya και Ponte της ελληνικής low bap σκηνής, καθώς και οι Rodney P και Skitz, οι «πατριάρχες» της βρετανικής Hip Hop σκηνής.
Από το μεσημέρι θα γίνονται dj και producer workshop, αλλά και έκθεση συλλεκτικών δίσκων βινυλίου, βιβλίων φωτογραφιών και προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ.
Επίσης, σε αυτό το φεστιβάλ-γιορτή θα προβληθεί για πρώτη φορά το «Madmoana» Project, μια πρωτοποριακή παραγωγή, ένα οπτικοακουστικό άλμπουμ με τραγούδια φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με φυσικούς ήχους – ήχους κυμάτων, τρένου, μηχανημάτων, βροχής, διαδήλωσης, σιωπής – που αναδεικνύει για άλλη μια φορά την εφευρετικότητα και τη σπάνια έμπνευση του B.D. Foxmoor.
Τέλος, το Active Member Festival θα είναι η πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας και θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο από το site: www.tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου.
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ προπώληση (Δισκοπωλείο «Τζίνα» Πανεπιστημίου 57 και 8ctagon Ξενοφώντας 8, Πέραμα) και 25 ευρώ ταμείο.
Παραγωγή, οργάνωση, επικοινωνία Φεστιβάλ: Άρης Βασιλειάδης, arisvasiliadis@yahoo.gr
| Active Member |
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση


