105

Τις σκέψεις του για τον αγώνα με την Λάρισα που ακολουθεί, εξέφρασε γραπτώς ο προπονητής του Ηρακλή, Μάκης Κατσαβάκης, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο προπονητής του Γηραιού τόνισε ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό «χάλασε» η καλή εικόνα της ομάδας, γεγονός που ωστόσο θα πρέπει να προσπεράσουν οι παίκτες της ομάδας ώστε να μην επαναληφθεί η συγκεκριμένη αγωνιστική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η δήλωση του Κατσαβάκη:

«Ολοκληρώσαμε τον προηγούμενο αγώνα μας διαλύοντας την θετική εικόνα, που είχαμε αρχίσει να δημιουργούμε, μέχρι ενός σημείου του.

»Μας τραυμάτισε βαριά ό,τι συνέβη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όμως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και άλλη επιλογή από το να ξεπεράσουμε και να μην επαναλάβουμε ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά.

»Και μόνο η βαθμολογική θέση μας προδίδει, ποιος είναι ο απόλυτος στόχος μας για τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης και φιλοδοξούμε να εμφανιστούμε αξιόμαχοι για αυτό το σκοπό.

»Απέναντί μας, μια καλά οργανωμένη και πολύ έμπειρη ομάδα, με υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας και με αυτό το όπλο θέλουμε να επικρατήσουμε σε ένα σημαντικότατο, για εμάς, παιχνίδι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ