F1: Η ταχύτητα της Brawn GP δεν είναι ψευδής
F1: Η ταχύτητα της Brawn GP δεν είναι ψευδής
Η εντυπωσιακή απόδοση του μονοθεσίου BGP001 της νεοσύστατης ομάδας Brawn GP (πρώην Honda F1) έχει γίνει αντικείμενο αμφιβολίας από ορισμένα μέλη της F1 – που υποστηρίζουν ότι η ομάδα σημειώνει τους ταχύτερους γύρους στις δοκιμές με ελάχιστα καύσιμα ή ακόμα και με βάρος κατώτερου του επιτρεπτού, ώστε να προσελκύσει χορηγούς.
Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ross Brawn, απάντησε στο γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport τα εξής: Αναζητώ μακροχρόνιους συνεργάτες, όχι χορηγούς που θέλουν να αγοράσουν ένα φτηνό χώρο [πάνω σε ένα μονοθέσιο] εξαιτίας των χρόνων που σημειώνει στην πίστα.
Πάντως, σήμερα έγινε γνωστό ο Flavio Briatore εννοεί και τη Brawn GP (μαζί με τις Williams και Toyota) λέγοντας ότι το σχέδιο του αεροδυναμικού διαχύτη τριών ομάδων πρέπει να εξεταστεί από τη FIA για φανεί αν εμπίπτει στους φετινούς κανονισμούς.
auto.in.gr
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;
- Η Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τον «μοναδικό» ρόλο που ήθελε και τελικά πήρε η φίλη της, Έμα Στόουν
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Πούτιν, Σι και Τραμπ χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- Η συμφωνία ΕΕ-Mercosur και ο παράγοντας ανταγωνισμός στο πιάτο μας – Φτηνό κρέας, πικρή επίγευση




