Αποχωρεί από την Εμπορική Τράπεζα ο Αντώνης Κροντηράς
Την αποχώρηση του Αντώνη Κροντηρά από τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας ανακοίνωσε ο Όμιλος Credit Agricole. Σε ότι αφορά το λόγο παραίτητησης στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Κροντηράς διατύπωσε διαφωνίες σχετικά με την μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική του Ομίλου.
93
Την αποχώρηση του Αντώνη Κροντηρά από τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας ανακοίνωσε ο Όμιλος Credit Agricole. Σε ότι αφορά το λόγο παραίτητησης στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Κροντηράς «διατύπωσε διαφωνίες σχετικά με την μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική του Ομίλου».
Ειδικότερα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «H Credit Agricole ανακοίνωσε στις 11 Φεβρουαρίου, την πρόθεσή της να προτείνει τον κ. Alain Strub για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εμπορικής Τράπεζας και τον κ. Αντώνη Κροντηρά για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου».
»Ο κ. Αντώνης Κροντηράς, Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Εμπορικής, διατύπωσε διαφωνίες σχετικά με την μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική του Ομίλου και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός του Ομίλου».
»Ο κ. Jean-Frederic de Leusse, θα παραμείνει στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου προσωρινά, λόγω της ανάληψης νέων καθηκόντων στον Όμιλο της Credit Agricole».
»Η Credit Agricole επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Αντώνη Κροντηρά για την αφοσίωση και τη σημαντική συνεισφορά του στην Ανάπτυξη και το Μετασχηματισμό του Ομίλου της Εμπορικής κατά τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε είναι εδώ ξανά…
- Yuvezzi: Πρωτοποριακό κολλύριο υπόσχεται λύση στην πρεσβυωπία – Έλαβε έγκριση από την FDA
- Απειλές Τραμπ εναντίον Χαμενεΐ: «Θα έλεγα ότι πρέπει να ανησυχεί πολύ»
- Η Άρσεναλ έτοιμη για δύο νέα μεγάλα «μπαμ»
- Προμηθέας Πάτρας – Μαρούσι 92-100: Οι Αμαρουσιώτες συμπλήρωσαν το Final 8 του Κυπέλλου – Τα ζευγάρια
- Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, λασποβροχές και θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ

