Εκδήλωση της «Φλόγας» για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου
Αθήνα: Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, η Φλόγα, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο «Σπίτι των παιδιών της Φλόγας», τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.
Αθήνα: Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, η Φλόγα, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο «Σπίτι των παιδιών της Φλόγας», τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.
O σκοπός της εκδήλωσης είναι τριπλός:
1- H ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον αγώνα των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες να κερδίσουν τη ζωή τους.
2- Η παρουσίαση του Σχολείου (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) που λειτουργεί μέσα στον Ξενώνα για τα νοσηλευόμενα παιδιά και το οποίο θεωρείται πρωτοποριακό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και
3- Η παρουσίαση των νέων προγραμμάτων της Φλόγας για το 2009 και η αναγνώριση της προσφοράς των χορηγών τους: ο ΟΠΑΠ, το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ ΑΕ, η GlaxoSmithKline και η Cosmote.
Το Σπίτι της Φλόγας βρίσκεται στην οδό Αιγίου 6-8 στου Γουδή (τηλ: 210-7485000).
health.in.gr
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας