Η κρίση εκθρονίζει τη GM από το Νο. 1 των πωλήσεων
Το τέλος ενός κύκλου 77 ετών σηματοδότησε η δημοσίευση των αποτελεσμάτων πωλήσεων της GM για το 2008, ένα διάστημα για το οποίο η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία των ΗΠΑ κατείχε την κορυφή όσον αφορά τις πωλήσεις.
Ο τίτλος για το 2008, περνάει στην Toyota η οποία υποσκέλισε την αμερικανική φίρμα με τη διάθεση 8,97 εκατομμυρίων οχημάτων, ήτοι 616.000 περισσότερων από τα 8,36 εκατομμύρια οχήματα που διέθεσε η GM.
Παρ΄όλα αυτά τόσο η Toyota όσο και η GM είδαν τις πωλήσεις τους να κατρακυλούν μέσα στο 2008 και κατά τα φαινόμενα ο τίτλος της κορυφής κρίθηκε στις απώλειες των πωλήσεων με αυτές του ομίλου GM να καταγράφουν πτώση 10,8% έναντι μόλις 4% της Toyota.
auto.in.gr
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
- Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Λόρας – Η μαρτυρία συμμαθήτριας και η αλλαγή σχολείου που ερευνά η Αστυνομία
