
Ξεκίνησε προπονήσεις ο Βιερίνια, αγωνία για Γκαρσία
Με τη συμμετοχή του Βιερίνια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πήρε μέρος σε συγκεκριμένες ασκήσεις σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για τον αγώνα με την Ξάνθη, ο Σάντος υπολογίζει στην επιστροφή των Βερόν, Ιβιτς και ενδεχομένως του Κοντρέρας.
102
Με τη συμμετοχή του Βιερίνια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης του ΠΑΟΚ που έγινε στην Σουρωτή.
Ο Πορτογάλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πήρε μέρος σε συγκεκριμένες ασκήσεις με την υπόλοιπη ομάδα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε επίσης ο Βαγγελής, ενώ ο Mουσλίμοβιτς ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ενδυνάμωσης.
Για τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη, ο Φερνάντο Σάντος υπολογίζει στην επιστροφή των Βερόν, Ιβιτς και ενδεχομένως του Κοντρέρας.
Δεν απολογήθηκε την Τετάρτη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, Πάμπλο Γκαρσία, καθώς η ΠΑΕ ζήτησε να γίνει αυτό την Πέμπτη, μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι οποίες θα συνεκδικαστούν.
Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της ομάδας για τις ανάγκες προωθητικών ενεργειών της ΠΑΕ. Την Πέμπτη και ώρα 13:00 ο Ηλίας Αναστασάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Φιορεντίνα – Κρίσταλ Πάλας
- Άλκμααρ-Σαχτάρ 2-2: Οι Ουκρανοί επέστρεψαν σε τετράδα μετά από 6 χρόνια
- Θέλτα – Φράιμπουργκ 1-3: Περίπατος και πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League για τους Γερμανούς
- LIVE: ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Απειλή για βόμβα στο σπίτι του αδελφού του πάπα Λέοντα
- Διακοπές στα κρυφά: Γιατί πλέον οι εργαζόμενοι τρέμουν να ζητήσουν την κανονική τους άδεια;




