Ο Έλληνας ανοίγει τα χαρτιά του για γηπεδικό και Ντάντε
Το θέμα του Αμαράλ Ντάντε, αλλά και το γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού θα αποτελέσουν βασικό θέμα συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη δώσει η διοίκηση του «πράσινου» ΤΑΠ.
89
Το θέμα του Αμαράλ Ντάντε, αλλά και το γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού θα αποτελέσουν βασικό θέμα συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη δώσει η διοίκηση του «πράσινου» ΤΑΠ.
Ο νέος πρόεδρος του «τριφυλλιού», Aλέξανδρος Έλληνας, αν και εκτιμά ότι ο πρώην πρόεδρος, Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος προσέφερε πολλά στην ομάδα, αναμένεται να τον υποδείξει ως υπεύθυνο για το θέμα που έχει προκληθεί με το Βραζιλιάνο ακραίο.
Ο Ντάντε ανακοινώθηκε και αγωνίζεται κανονικά στην Ντιναμό Μόσχας, παρά τις προσπάθειες των «πρασίνων» να μπλοκάρουν την παγκόσμια Ομοσπονδία από την έκδοση του πενταπλούν του.
Ο Έλληνας θα τοποθετηθεί και σε ό,τι αφορά στο γηπεδικό και το σύνθημα «πάρε την ομάδα και φύγε από την Γλυφάδα» που έχει ακουστεί ουκ ολίγες φορές από τους οπαδούς του «τριφυλλιού»
Οι «πράσινοι» δοκίμασαν διάφορα γήπεδα το καλοκαίρι, όπως του Χολαργού του Παγκρατίου, του ΟΑΚΑ και της Παινίας, αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο οι περιπτώσεις δεν προχώρησαν και κατέληξαν πάλι στην Γλυφάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Τσαγκαράκης: Κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία, πλαστογραφία και απάτη – Κατασχέθηκαν πίνακες, αμφορείς, εικόνες και 200.000 ευρώ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
