89

Με τους… δημοσιογράφους τα έβαλε ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί της Νέας Ιωνίας. «Εσείς φέρατε την καταστροφή. Στο ντέρμπι μέχρι να δεχτούμε το γκολ είχαμε καλή απόδοση» είπε σχετικά με όσα γράφτηκαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Και συνέχισε:

«Γενικά δεν είμαι άνθρωπος των άκρων. Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, αλλά ούτε και απογοητεύομαι. Εσείς φέρατε την καταστροφή. Στο ντέρμπι μέχρι να δεχτούμε το γκολ είχαμε καλή απόδοση, αλλά πέρασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Ο 39άχρονος τεχνικός έριξετις… μπηχτές του και προς τον Ράμος, τον οποίο έκανε αλλαγή στο 35, λέγοντας ότι «πάνω από όλα για μένα μετράει η διάθεση και η σοβαρότητα. Όποιος δεν πειθαρχεί θα παρακολουθεί τα παιχνίδια από την εξέδρα».

Τέλος, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Λεόν, τόνισε:

«Είναι ένα νέο παιδί με καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι ήρεμος με την μπάλα, αλλά δεν είναι καλά προετοιμασμένος, καθώς έχει να παίξει από τον Μάη. Θα τον δούμε στις επόμενες προπονήσεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr