
Δώδεκα Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση στο κέντρο της Ιερουσαλήμ
Δώδεκα Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση Παλαιστινίου, στο κέντρο της Ιερουσαλήμ. Για «τρομοκρατική επίθεση» έκαναν λόγο οι αρχές. Νεκρός από τα πυρά στρατιώτη ο δράστης. Πρόκειται για το τρίτο παρόμοιο περισταστικό μέσα σε λίγες εβδομάδες.
43
Δώδεκα Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση Παλαιστινίου, στο κέντρο της Ιερουσαλήμ. το βράδυ της Δευτέρας.
Ο δράστης, οποίος σκοτώθηκε από τα πυρά ενός στρατιώτη, έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Κικάρ Τζαχάλ (Πλατεία των Ενόπλων Δυνάμεων), στα όρια μεταξύ ισραηλινών και αραβικών περιοχών.
Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, «ο δράστης οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε ομάδα στρατιωτών. Τότε το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε έναν τοίχο και ένας στρατιώτης πυροβόλησε και σκότωσε τον τρομοκράτη».
Πρόκειται για το τρίτο παρόμοιο περισταστικό που σημειώνεται στην Ιερουσαλήμ μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποινική δίωξη σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση της Έλενας Χριστοπούλου
- Πάρτι, αλκοόλ, «αέριο γέλιου» και escorts: Σκάνδαλο στη Serie A με πρωταγωνιστή τον Τεό Ερναντέζ (vids)
- Καμπανάκι για επικίνδυνα προϊόντα – Η Γαλλία ζητάει από την ΕΕ δραστικά μέτρα εναντίον Shein και Temu
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε περίπτερο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας
- Super League: Κορυφώνεται η μάχη για την παραμονή με την 8η αγωνιστική των play out
- Κρήτη: Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: Στα δικαστήρια η μητέρα και ο πρώην σύντροφός της
