Αποκλείστηκε στα μπαράζ η Εθνική βόλεϊ γυναικών από το Euro 09
H εθνική μας ομάδα βόλεϊ των γυναικών ηττήθηκε 3-1 στο Μαρκόπουλο από την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζαν και αποκλείστηκε από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ματς του γ προκριματικού γύρου (μπαράζ), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0.
102
H εθνική μας ομάδα βόλεϊ των γυναικών ηττήθηκε 3-1 στο Μαρκόπουλο από την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζαν και αποκλείστηκε από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ματς του γ προκριματικού γύρου (μπαράζ), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0.
Τα σετ: 29-27, 21-25, 25-23, 30-28
Ελλάδα: Τσίμα 18, Φραγκιαδάκη 15, Κιόση 17, Χατζηνικολάου 16, Τζανακάκη 2, Κουτουξίδου, Βλάχου (λ, 79%), Μουζάκη, Μυλωνά, Χαντάβα.
Αζερμπαϊτζαν: Αρχομένκο 5, Καβαλένκα 14, Μαμάντοβα 30, Μαματζιάροβα 3, Μαξιμένκο 2, Ραχίμοβα 15, Κοροτένκο(λ, 70%), Ζαμάνοβα 3.
Mετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Νικολάκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια, που μετά την απώλεια του πρώτου σετ και τον τυπικό αποκλεισμό από τα τελικά, έδειξαν χαρακτήρα και σεβασμό προς το εθνόσημο.
»Στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Αν και η πρόκριση δεν ήταν στους στόχους μας, το γεγονός ότι την διεκδικήσαμε σε μπαραζ ήταν επιτυχία.
»Κέρδος και η είσοδος τεσσάρων νέων κοριτσιών στην ομάδα, ενώ παραμένει στόχος μας η πρόκριση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα 2011».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Τσαγκαράκης: Κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία, πλαστογραφία και απάτη – Κατασχέθηκαν πίνακες, αμφορείς, εικόνες και 200.000 ευρώ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
- Οδηγοί ταξί: Γέμισαν τη Σταδίου με καπνογόνα και συνθήματα κατά του Κυρανάκη
- Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 79-75: Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη
- Ομοφοβικός, μιλιταριστής, ορκισμένος εχθρός του Oμπάμα – Ο αληθινός Τσακ Νόρις μισούσε πολύ
