Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού κεντρικού Χοφ
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Τόμας Χοφ είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς έστειλε υπογεγραμένο το μονοετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Οι «Πειραιώτες» στράφηκαν στον Αμερινανό κεντρικό έπειτα από τα... τερτίπια του Μάρκες, ο οποίος έπαιξε κορόνα-γράμματα τη λύση του συμβολαίου του.
89
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Τόμας Χοφ είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς έστειλε υπογεγραμένο το μονοετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Οι «Πειραιώτες» στράφηκαν στον Αμερινανό κεντρικό έπειτα από τα… τερτίπια του Μάρκες, ο οποίος έπαιξε κορόνα-γράμματα τη λύση του συμβολαίου του.
Ο κεντρικός από τη Βενεζουέλα όμως επέστρεψε στην Αθήνα, τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Κρίστιανσον ενώ αποκτήθηκε και ο Χοφ.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι άρπαξαν τον Αμερικανό από τα χέρια του Παναθηναϊκού, υπέγραψαν συμβόλαιο ενός έτους με τον Χοφ, με της ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 127.000 ευρώ, τα οποία θα πληρώσουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, κάνοντας ακόμα ένα… δώρο στην ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το κασέ του αρχηγού της Εθνικής ΗΠΑ ήταν 75.000 ευρώ πριν τους Ολυμπιακούς και εκτινάχθηκε μετά το πέρας του, ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέτος δεν δείχνουν να πτοούνται από τέτοιες λεπτομέρειες.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Το ΤΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του χρυσού Ολυμπιονίκη και αρχηγού της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ΗΠΑ, Τομ Χοφ, καθώς απέστειλε σήμερα υπογεγραμμένο το μονοετούς διάρκειας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (pics)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αίρει την πολιορκία της Μινεάπολης
- Σάντα Κλάρα – Μπενφίκα 1-2: Ο Παυλίδης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη
- Το buzzer beater του Μπόλντγουιν που έδωσε τη νίκη στην Φενερμπαχτσέ (vid)
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πώς γίνεται να μην κέρδισε χρήματα από τις «Νεανικές ανησυχίες» παρά την επιτυχία της σειράς
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)

