Απέτυχε ο βρετανικός στίβος στο Πεκίνο και ο υπεύθυνος πήγε… σπίτι του
Η «φτωχή» συγκομιδή σε μετάλλια για την Βρετανική ομάδα στίβου οδήγησε στην έξοδο τον Ντέιβις Κόλινς, υπεύθυνο για την απόδοση των αθλητών στις μεγάλες διοργανώσεις. Το συμβόλαιο του Κόλινς έληγε σε έξι μήνες, αλλά οι ιθύνοντες της Βρετανικής ομοσπονδίας στίβου φρόντισαν να... τελειώσει πιο νωρίς η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
89
Η «φτωχή» συγκομιδή σε μετάλλια για την Βρετανική ομάδα στίβου οδήγησε στην έξοδο τον Ντέιβις Κόλινς, υπεύθυνο για την απόδοση των αθλητών στις μεγάλες διοργανώσεις.
Το συμβόλαιο του Κόλινς έληγε σε έξι μήνες, αλλά οι ιθύνοντες της Βρετανικής ομοσπονδίας στίβου φρόντισαν να… τελειώσει πιο νωρίς η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Νιλς Ντε Βος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον Κόλινς για τη συνεργασία, επισημαίνοντας ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας:
«Τώρα χρειάζεται να κάνουμε το επόμενο βήμα και να προσφέρουμε στους αθλητές μας τις καλύτερες προοπτικές για επιτυχίες στους Ολυμπιακούς που θα φιλοξενήσουμε το 2012».
Η Βρετανία είχε ως στόχο την κατάκτηση πέντε μεταλλίων στο Πεκίνο, αλλά τελικά μόνο η Οχουρουόγκου ανέβηκε στην Κίνα στο πρώτο σκαλί του βάθρου στα 400μ.. Στους Ολυμπιακούς της Αθήνας οι Βρετανοί είχαν κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια.
Να σημειωθεί ότι η 4η θέση στη συνολική συγκομιδή μεταλλίων στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, οφείλεται κυρίως στους επιτυχίες των αθλητών της χώρας στα αθλήματα της κωπηλασίας, της ιστιοπλοΐας και της ποδηλασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442