
Ο Μουσάραφ θα παραιτηθεί από την προεδρία, δηλώνει συνεργάτης του
Ο Περβέζ Μουσάραφ θα παραιτηθεί από την προεδρία της χώρας, έπειτα από εννέα χρόνια στην εξουσία, δηλώνουν Πακιστανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και στενός συνεργάτης του στη βρετανική εφημερίδα Financial Times, ενώ επισήμως οι φήμες διαψεύδονται.
Ο Περβέζ Μουσάραφ θα παραιτηθεί από την προεδρία του Πακιστάν, έπειτα από εννέα χρόνια στην εξουσία, δηλώνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και στενός συνεργάτης του στη βρετανική εφημερίδα Financial Times.
Ο στενός συνεργάτης του Μουσάραφ δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο Πακιστανός πρόεδρος θα παραιτηθεί από αξίωμα του και σε αντάλλαγμα δεν θα παραπεμφθεί σε δίκη.
«Ο πρόεδρος δεν θα παραπεμφθεί ούτε θα του ασκηθεί καμία δίωξη. Θα προσπαθήσει να μείνει στο Πακιστάν» φέρεται να είπε ο αξιωματούχος, υπογραμμίζοντας ότι η παραίτησή του θα γίνει στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ του Μουσάραφ και της νέας κυβέρνησης συνασπισμού της χώρας.
Σημειώνεται ότι αντίστοιχες πληροφορίες δημοσίευσαν οι αμερικανικές εφημερίδες New York Times Wall Street Journal.
Πάντως, ο εκπρόσωπος του Μουσάραφ διέψευσε, για μία ακόμα φορά, τις φήμες, μιλώντας για «αβάσιμες» πληροφορίες.
«Δεν γνωρίζω από πού άντλησαν τέτοιες αβάσιμες πληροφορίες. Δεν έχω το παραμικρώτερο ενδιαφέρον για να σχολιάσω αυτές τις πληροφορίες. Τέτοιες έχουν ακουσθεί πολλές εδώ και πολλούς μήνες» είπε.
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ – Στο +4 από την επικίνδυνη ο Αστέρας
- Δημοσκόπηση: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την ακρίβεια και ο όχι ο πόλεμος στο Ιράν – Δεν βοήθησαν τα μέτρα λένε 6 στους 10
- Τι είναι χειρότερο: Να σου κλέψει η AI τη δουλειά ή να γίνει το αφεντικό σου;
- Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα παραμονής με Μακέντα
- Σοκ στο NBA: Πέθανε ο σέντερ του Μέμφις, Μπράντον Κλαρκ στα 29 του χρόνια
- Brain regain: Η πραγματικότητα πίσω από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς


