Διαβουλεύσεις με την αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ είχε ο Μάθιου Νίμιτς στη Ν.Υόρκη
Συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι τελευταίες ιδέες που εισηγήθηκε για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είχε με την αντιπροσωπεία της γειτονικής χώρας ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, την Πέμπτη. Τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον διαπραγματευτή της Ελλάδας Αδ.Βασιλάκη.
53
Συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι τελευταίες ιδέες που εισηγήθηκε για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είχε με την αντιπροσωπεία της γειτονικής χώρας ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, την Πέμπτη.
Η συνάντηση διήρκεσε δυο και πλέον ώρες.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις, ούτε αναμένεται να υπάρξει ανακοινωθέν από τον ΟΗΕ.
Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της Γραμματείας του ΟΗΕ, ο κ. Νίμιτς θα έχει συναντήσεις «και με τις δύο πλευρές, χωριστά, για τεχνικές διαβουλεύσεις», σημειώνοντας ότι «ο σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να κρατήσουμε τις συνεδριάσεις εργασίας επικεντρωμένες σε στοιχεία μιας πιθανής συμφωνίας».
Η συνάντηση με τον Έλληνα διαπραγματευτή Αδαμάντιο Βασιλάκη θα γίνει τη Δευτέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Η προστασία από τον Άγιο Ραφαήλ και το συμβολικό όνομα της κόρης τους
- Κρήτη: Με σφυρί και κατσαβίδι πήγε να διαρρήξει ATM στην Ιεράπετρα – Τον τσάκωσε η ΕΛ.ΑΣ.
- Η τεχνητή νοημοσύνη στον κινηματογράφο: Από την αναζήτηση τοποθεσιών μέχρι τη συγγραφή σεναρίων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/1): Φουλ «δράση» με Ολυμπιακό και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Σέρρες: Συνελήφθη καθηγήτρια που φέρεται να φίμωσε 13χρονο μαθητή εν ώρα μαθήματος
- Ουκρανία: «Έδαφος έναντι χρημάτων», η πρόταση σε Ζελένσκι – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Άμπου Ντάμπι

