26

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγνόησε την πρόσκληση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να συναντηθούν και να συζητήσουν το μέλλον του και προτιμά να συνεχίσει τις διακοπές του, αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πορτογάλος άσος θα αναχωρήσει τις προσεχείς ημέρες για το Μαϊάμι, τη στιγμή που ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περιμένει, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει στους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει αποφασισμένος να μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, που του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές εννέα εκατομμυρίων ευρώ, και το μόνο που θέλει πλέον από τους «μπέμπηδες» είναι να αποδεχθούν την πρόταση των «μερένγκες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ