Νέες τροποποιήσεις στο πτητικό πρόγραμμα των ΟΑ
Αλλαγές στο πτητικό πρόγραμμα της Ολυμπιακής Αεροπλοϊας και για την Τρίτη, ανακοίνωσε η εταιρία, εξαιτίας του θέματος που έχει προκύψει με την απεργία των πιλότων των ελικοφόρων αεροσκαφών. Οκτώ ματαιώσεις πτήσεων και ορισμένες συγχωνεύσεις.
53
Αλλαγές στο πτητικό πρόγραμμα της Ολυμπιακής Αεροπλοϊας και για την Τρίτη, ανακοίνωσε η εταιρία, εξαιτίας του θέματος που έχει προκύψει με την απεργία τωνπιλότων των ελικοφόρων αεροσκαφών.
Έτσι,ματαιώνονται οκτώ πτήσεις και συγκεκριμένα, από Αθήνα μετ επιστροφή για Ηράκλειο, Σκύρο, Μήλο, Κω, Θεσσαλονίκη, Σάμο και Σκιάθο, καθώς και η πτήση Σητεία – Αλεξανδρούπολη – Σητεία.
Επίσης, συγχωνεύονται οι πτήσεις από και προς Λήμνο και Μυτιλήνη, καθώς και από και προς Καβάλα και Αλεξανδρούπολη, που θα πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερα αεροσκάφη Μπόϊνγκ 737-400.
Τέλος, τροποποιούνται οι δύο πτήσεις Ρόδος – Κάρπαθος – Κάσος – Σητεία μετ επιστροφής, οι οποίες τελικά δεν θα προσεγγίσουν τη Σητεία, καθώς και η πτήση Θεσσαλονίκη – Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος, μετ επιστροφής, η οποία δεν θα προσεγγίσει τη Σάμο και τη Ρόδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νίκολιτς: «Πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πιστεύω θα έχουμε πάρει αμυντικό χαφ»
- Η δραματική έκκληση της μητέρας της Λόρας: «Θέλουμε να ξέρουμε ότι είσαι καλά»
- Δεν αγαπάει αυτούς που δουλεύουν γι’ αυτήν: Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε γιατί απομακρύνθηκε από την τηλεόραση
- Γαλλία: Η φορολογία τρομάζει τους πλούσιους – Στο μάτι του κυκλώνα τα ακίνητα
- Tο NBA αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Τίμπεργουλβς – Γουόριορς λόγω της έντασης στη Μινεάπολη
- Πλησιάζει η Τσικνοπέμπτη – Πότε πέφτει η Καθαρά Δευτέρα

