28

Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποπομπής του επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) δηλώνει επισήμως η κυβέρνηση.

«Επικοινώνησα με το υπουργείο οικονομίας και Οικονομικών και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον κ. Κλαδά» δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Εντούτοις, όπως μετέδωσε το Mega, οι πληροφορίες επιμένουν ότι το κλίμα είναι βαρύ και η συνεργασία του κ. Κλαδά με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας δεν είναι αγαστή.

Η εφημερίδα Τα Νέα ανέφερε την Τετάρτη ότι η κυβέρνηση μελετά την απομάκρυνση του επικεφαλής της ΥΠΕΕ σε συνδυασμό με γενικότερες αλλαγές αξιωματούχων και διοικητών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση Κλαδά συζητήθηκε και στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Αλογοσκούφη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ