Δήλωση Προέδρου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σπύρου Ι. Καπράλου
Θεωρώ χρέος μου να ζητήσω συγνώμη από το επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την ταλαιπωρία που υπέστη με τη μη λειτουργία της χρηματιστηριακής μας αγοράς.
Παρά την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος, η ΕΧΑΕ και το ΧΑ με υπευθυνότητα ολοκλήρωσαν τις εκκρεμότητες εκκαθάρισης της 27ης Φεβρουαρίου, ώστε σε λιγότερο από 1 ώρα από την στιγμή που επανήλθαν σε λειτουργία τα συστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος ξεκίνησε να λειτουργεί η αγορά μας.
Επιπλέον, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουμε κάνει όλα τα απαιτούμενα διαβήματα προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον αντίστοιχα φαινόμενα, που τραυματίζουν το κύρος της διεθνοποιημένης αγοράς μας.
Όσον αφορά στο μέγεθος της ζημιάς, ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν αυτοί που πρέπει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος