
Στις 17 Μαρτίου αρχίζει η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για ελεύθερους επαγγελματίες
Παρατείνεται για τις 17 Μαρτίου 2008 η προθεσμία υποβολής των πρώτων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες και υπόχρεους στην τήρηση βιβλίων α και β κατηγορίας, που έληγε στις 3 Μαρτίου, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας.
93
Παρατείνεται για τις 17 Μαρτίου 2008 η προθεσμία υποβολής των πρώτων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες και υπόχρεους στην τήρηση βιβλίων α και β κατηγορίας που έληγε στις 3 Μαρτίου 2008.
Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν λάβει ακόμη τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Η υποβολή των δηλώσεων αυτών ολοκληρώνεται μέσα σε έντεκα εργάσιμες ημέρες ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογουμένου, με αρχή για το ψηφίο 1 στις 17 Μαρτίου 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής – Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Χωρίς κοινά αποτελέσματα ξανά οι φοιτητικές εκλογές: Διαφορετική πρωτιά δίνουν ΠΚΣ και ΔΑΠ
- Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»
- ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα – Τι ζητούν οι γιατροί
- Πόσο γεμάτες είναι οι φυλακές στην ΕΕ; Υπερπληθυσμός και κακές συνθήκες στην Ελλάδα
- «Πολίτες β’ κατηγορίας» του Μάριου Πόντικα στο θέατρο Τζένη Καρέζη
