
Προκαταρκτική εξέταση για «καπέλο» στα οπωροκηπευτικά με πρόσχημα την κακοκαιρία
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Γ.Μπόμπολης αναφορικά με καταγγελίες για «καπέλο» στην πώληση οπωροκηπευτικών και φρούτων με πρόσχημα την πρόσφατη κακοκαιρία.
96
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Μπόμπολης αναφορικά με καταγγελίες που κάνουν λόγο για «καπέλο» στην πώληση οπωροκηπευτικών και φρούτων σε λαϊκές αγορές, σούπερ-μάρκετ και μανάβικα, με πρόσχημα την πρόσφατη κακοκαιρία.
Επιπρόσθετα, ο κ. Μπόμπολης με έγγραφη παραγγελία προς τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Κιλκίς, Γιαννιτσών, Έδεσσας, Βέροιας, Χαλκιδικής και Σερρών, ζήτησε να διερευνηθεί η τυχόν δράση κυκλωμάτων εισαγωγέων και παραγωγών, που «βαφτίζουν» εισαγόμενες πατάτες ως ελληνικές και καρπώνονται υπερκέρδη.
Για το παραπάνω θέμα ήδη ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Βλάχος, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, προσκομίζοντας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργο Σανιδά, στοιχεία από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου στην αγορά πατάτας.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε πολλούς δρόμους της Αττικής – Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Χωρίς κοινά αποτελέσματα ξανά οι φοιτητικές εκλογές: Διαφορετική πρωτιά δίνουν ΠΚΣ και ΔΑΠ
- Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για το Final-4: «Τώρα, τι άλλο;»
- ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στο Νοσοκομείο της Νίκαιας σήμερα – Τι ζητούν οι γιατροί
- Πόσο γεμάτες είναι οι φυλακές στην ΕΕ; Υπερπληθυσμός και κακές συνθήκες στην Ελλάδα
- «Πολίτες β’ κατηγορίας» του Μάριου Πόντικα στο θέατρο Τζένη Καρέζη
