Σημαντική αύξηση του ελλείμματος εμπορικού ισοζυγίου κατά 12,8%
Αύξηση κατά 12,8% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου κατά το χρονικό διάστημα το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2007 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2006, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).
37
Αύξηση κατά 12,8% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου κατά το χρονικό διάστημα το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2007 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2006, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος (ΕΣΥΕ).
Ειδικότερα το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου για το διάστημα αυτό ανήλθε σε 26.414,2 εκατ. ευρώ, έναντι των 23.421,4 εκατ. ευρώ που είχε διαμορφωθεί το περυσινό εννιάμηνο.
Η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων ανήλθε σε 39.081,3 εκατ. ευρώ έναντι των 35.760,6 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 9,3%, ενώ η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών στο ίδιο εννιάμηνο έφθασε στο ποσό των 12.667,1 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 2,7%.
Φέτος το Σεπτέμβριο το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου σημείωσε μείωση 1,1% σε σύγκριση με τον περυσινό Σεπτέμβριο.
Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου το Σεπτέμβριο του 2007 ανήλθε σε 2.747,5 εκατ. ευρώ έναντι των 2.779,1 εκατ. ευρώ που είχε διαμορφωθεί τον ίδιο μήνα πέρυσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open

