Ανδρεάδης και Γκόρτσανιουκ αντί Γκιρτζίκη και Κυριακίδη
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Ευγένιος Γκόρτσανιουκ είναι τα νέα δύο πρόσωπα στην Εθνική ανδρών, που από τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά της Κατάνια (28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου).
66
Δύο τραυματισμοί αθλητών υποχρέωσαν τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας Ανδρών, Αλέκο Λεώνη, να προβεί σε ισάριθμες αντικαταστάσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που από τη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά της Κατάνια (28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου).
Ο Κώστας Γκιρτζίκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, ενώ ο Γιάννης Κυριακίδης είναι τραυματίας στο γόνατο και θα χρειαστεί αποθεραπεία 10 ημερών.
Έτσι, στη θέση του Γκιρτζίκη κλήθηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης του Παναθηναϊκού, ενώ τη θέση του Κυριακίδη θα πάρει ο Ευγένιος Γκόρτσανιουκ του Ηρακλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς διαμορφώνονται οι συντάξεις αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο
- Τι είναι το «choremancing» και πως μπορεί να επηρεάσει τη σχέση;
- Solo travelers: Η νέα τάση που αλλάζει παγκόσμια τον τουρισμό
- Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Δύσκολη έξοδος στη Λιβαδειά για τους Ερυθρόλευκους
- Νέες ταινίες: Καυτά δράματα και οσκαρικά διαμαντάκια
