Για εγκληματική αμέλεια κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Γ.Παπανδρέου
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση στο θέμα των πυρκαγιών άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την Μεγαλόπολη. Έκανε λόγο για ολιγωρία, αναποτελεσματικότητα και εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης, την οποία κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της.
91
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση στο θέμα των πυρκαγιών άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την Μεγαλόπολη. Έκανε λόγο για ολιγωρία, αναποτελεσματικότητα και εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης, την οποία κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της, θέτοντας έτσι τέλος στην πολιτική «εκεχειρία» που επικρατούσε μπροστά στην πύρινη λαίλαπα.
Ο Γ.Παπανδρέου δήλωσε ότι η κυβέρνηση έδειξε έλλειψη συντονισμού, ολιγωρία, αναποτελεσματικότητα και εγκληματική αμέλεια, ειδικά σχετικά με την πρόσληψη πυροσβεστών και τα έργα πρόληψης των πυργκαγιών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δημιούργησε προσδοκίες σε επίδοξους καταπατητές και άνομα συμφέροντα.
Η κυβέρνηση «παριστάνει το θύμα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου, «μιλά για συνομωσίες και αφήνει υπονοούμενα».
Ο κ.Παπανδρέου κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να μιλήσει συγκεκριμένα και να πράξει το καθήκον της. «Ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε.
«Είδα και έζησα το φόβο, την αγανάκτηση, την οργή, την απόγνωση των κατοίκων» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.
Οπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε στις καμένες περιοχές της Αρκαδίας και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο της ΜεγαλόποληςΠαναγιώτη Μπούρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαιναν στην Γαλλία μέσω Ρουμανίας
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός – «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις τραγικές στιγμές»
- Οι παιδικές αναμνήσεις του Μάθιου ΜακΚόναχι γέννησαν τον αιώνιο έφηβο του «Dazed and Confused»
- Η Μελάνια Τραμπ είναι εναντίον των «ταραχών» – Και καλεί τους κατοίκους στη Μινεσότα να «διαδηλώνουν ειρηνικά»
- ΠΑΕ ΠΑΟ: «Συγκλονισμένοι από το θλιβερό γεγονός
- SUPER 3: «Σήμερα η σκέψη μας είναι βαριά» (pic)
