Επίσκεψη Παπαρήγα στη ΓΓ Αθλητισμού με αιχμές για τις «μεταγραφές» στην πολιτική
Ένα ακόμα κάλεσμα στους εργαζόμενους «να μην τρομοκρατηθούν» και να καταψηφίσουν το δικομματισμό από την Αλέκα Παπαρήγα. Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ επισκέφθηκε τη ΓΓ Αθλητισμού, από όπου άφησε αιχμές για τις «μεταγραφές» στο χώρο της πολιτικής.
30
Ένα ακόμα κάλεσμα στους εργαζόμενους «να μην τρομοκρατηθούν» και να καταψηφίσουν το δικομματισμό από την Αλέκα Παπαρήγα.
«Επιδιώκουν ψηλό δικομματισμό, άνετες κυβερνητικές πλειοψηφίες, για να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους ώστε με άνεση να επιπέσουν κυριολεκτικά στα λαϊκά δικαιώματα, όποια έχουν απομείνει, να ολοκληρώσουν το αντιλαϊκό τους έργο. Σταθερές κυβερνήσεις και ισχυρές έχουμε γνωρίσει» τόνισε χαρακτηριστικά.
Η ίδια επανέλαβε ότι το ΚΚΕ δεν περιορίζεται να παλεύει στη Βουλή -μάλιστα με φωνές και θεαματικούς τρόπους- αλλά συνδυάζει την πάλη μέσα στη Βουλή με το λαϊκό αγώνα στο εργοστάσιο, στη γειτονιά, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο.
Μιλώντας προς τους εργαζόμενους τόνισε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει διπλό ενδιαφέρον για το κόμμα, καθώς, όπως είπε, είναι χώρος εργασίες με πολλά προβλήματα και πολλαπλές εργασιακές σχέσεις.
Τόνισε δε ότι το ΚΚΕ είναι ενάντια στην εμπορευματοποίηση και τον επαγγελματικό αθλητισμό και υπέρ του μαζικού αθλητισμού και όχι μόνο του πρωταθλητισμού.
Για το λόγο αυτό καταψήφισε και τη ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ, διότι πρόκειται για εταιρείες. Ας φύγουν από τη μέση οι επιχειρηματίες και να επιχορηγεί ο λαός τον μαζικό αθλητισμό» τόνισε.
Η γγ είπε ότι πλέον και στην πολιτική γίνονται μεταγραφές, λέγοντας ότι «όποιος έχει λεφτά αγοράζει» αν και διευκρίνισε ότι δεν μιλάμε για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής, αλλά ότι η κυρίαρχη πολιτική πέρασε τους κανόνες στον αθλητισμό.
Το απόγευμα η γγ του ΚΚΕ θα περιοδεύσει σε Περισσό και Νέα Ιωνία.
Ανακοίνωση ΚΚΕ για ομιλία Καραμανλή για το ασφαλιστικό
Εν τω μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού αναφορικά με το ασφαλιστικό. «Οι αντιλαϊκές προθέσεις και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού σχετικά με τα όρια συνταξιοδότησης και το ύψος των συντάξεων αποδεικνύονται τόσο από αυτά που είπε, όσο και από τη σιωπή του στις απαιτήσεις των βιομηχάνων, της ΕΕ, του ΔΝΤ και του ΟΟΣΑ.
Ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σιωπούν, επειδή συμφωνούν. Οι μετεκλογικοί σχεδιασμοί τους αποκαλύπτονται στα προγράμματα και στις εξαγγελίες τους.
Η μερική σύνταξη που υποστήριξε ο πρωθυπουργός, σημαίνει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, ενώ οι συντάξεις πείνας θα γίνουν πιο άθλιες με την ακρίβεια και τη φορολογία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαιναν στην Γαλλία μέσω Ρουμανίας
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός – «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις τραγικές στιγμές»
- Οι παιδικές αναμνήσεις του Μάθιου ΜακΚόναχι γέννησαν τον αιώνιο έφηβο του «Dazed and Confused»
- Η Μελάνια Τραμπ είναι εναντίον των «ταραχών» – Και καλεί τους κατοίκους στη Μινεσότα να «διαδηλώνουν ειρηνικά»
- ΠΑΕ ΠΑΟ: «Συγκλονισμένοι από το θλιβερό γεγονός
- SUPER 3: «Σήμερα η σκέψη μας είναι βαριά» (pic)
