Στα 24 εκατ. ευρώ το τίμημα για την εξαγορά της Teledome, λέει η Intracom
Το τίμημα της εξαγοράς του 100% της Teledom έχει κατ΄αρχήν συμφωνηθεί στα 24 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Intracom με επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το τελικό ποσό θα καθορισθεί μετά τον οικονομικό και νομικό έλεγχο.
27
Το τίμημα της εξαγοράς του 100% της Teledom έχει κατ΄αρχήν συμφωνηθεί στα 24 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Intracom με επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Η διαμόρφωση του τελικού ποσού του τιμήματος, επισημαίνει η εταιρία, θα εξαρτηθεί από σειρά παραγόντων, όπως:
1) Της έκβασης των οικονομικών και νομικών ελέγχων, που θα διενεργηθούν στην εξαγοραζόμενη εταιρία.
2) Της ανάληψης εκ μέρους της εξαγοράζουσας εταιρίας εγγυήσεων σχετικά με τις δανειακές και λοιπές υποχρεώσεις της εξαγοραζόμενης, οι οποίες εγγυήσεις βαρύνουν τους βασικούς μετόχους της δεύτερης.
3) Της έκβασης συγκεκριμένων εταιρικών υποθέσεων της εξαγοραζόμενης εταιρίας, κυρίως αναφορικά με αναμενόμενα έκτακτα έσοδα και έξοδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας