Μεγάλη πτώση τιμών στο πετρέλαιο, κάτω από τα 75 δολάρια το Μπρεντ
Το πετρέλαιο υποχωρεί για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη, εν μέσω προβλέψεων για αύξηση της παραγωγής των διυλιστηρίων στις ΗΠΑ, που θα καθησυχάσει τις ανησυχίες για τα αποθέματα καυσίμων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
27
Το πετρέλαιο υποχωρεί για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση την Τετάρτη, εν μέσω προβλέψεων για αύξηση της παραγωγής των διυλιστηρίων στις ΗΠΑ, που θα καθησυχάσει τις ανησυχίες για τα αποθέματα καυσίμων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Τα αποθέματα καυσίμων στις ΗΠΑ προβλέπεται ότι αυξήθηκαν κατά 400.000 βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα μετά τη σημαντική αύξηση της παραγωγής στα διυλιστήρια.
Η έντονη ζήτηση της καλοκαιρινής περιόδου πάντως είναι πιθανό να έχει περιορίσει μία μεγαλύτερη αύξηση των αποθεμάτων, σύμφωνα με αναλυτές σε δημοσκόπηση του Reuters.
Το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ υποχωρεί κατά 33 σεντς στα 74,75 δολάρια το βαρέλι, ενώ την Τρίτη έχασε 1,78 δολάρια.
Το αμερικανικό αργό, παράδοσης Σεπτεμβρίου, σημειώνει πτώση 25 σεντς στα 73,31 δολάρια το βαρέλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας