
Ο Σβαρτσενέγκερ ο τελευταίος ξένος επίσημος που βλέπει τον Μπλερ ως πρωθυπουργό
Το τελευταίο του 24ωρο στην πρωθυπουργία της Βρετανίας διανύει ο Τόνι Μπλερ και τα θέματα στην ατζέντα είναι ασφαλώς λιγότερο πιεστικά. Έτσι, το κατώφλι της πρωθυπουργικής κατοικίας πέρασε ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Αρνολντ Σβαρτσνέγκερ.
30
Το τελευταίο του 24ωρο στην πρωθυπουργία της Βρετανίας διανύει ο Τόνι Μπλερ και τα θέματα στην ατζέντα είναι ασφαλώς λιγότερο πιεστικά.
Έτσι, το κατώφλι της πρωθυπουργικής κατοικίας πέρασε ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και ηθοποιός Αρνολντ Σβαρτσνέγκερ, ενώ αργότερα οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν σχολείο.
Ο Αυστριακός πολιτικός μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την προσωπική τους φιλία, αλλά και τη θητεία του Τόνι Μπλερ στην πρωθυπουργία της Βρετανίας.
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πώς θα έβλεπε τον Μπλερ στη θέση του μεσολαβητή για το Μεσανατολικό.
«Χωρίς αμφιβολία είναι ένας εξαιρετικός διπλωμάτης και γνωρίζει πάρα πολλά για το ζήτημα. Προσωπικά θα προτιμούσα να τον δω στη θέση του μεσολαβητή για θέματα περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια να φέρει όλες τις χώρες μαζί σε μια Συνθήκη. Ίσως θα μπορούσε να τα καταφέρει και στις δύο προκλήσεις.»
Την Τετάρτη, ο Τόνι Μπλερ αποχωρεί από το Νο 10 της Ντάουνιγκ Στριτ μετά από δέκα χρόνια στην πρωθυπουργία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χάποελ «χρυσώνει» τον Οτούρου με συμβόλαιο 2.700.000 ευρώ!
- Αμπελόκηποι: Η καταγγελία που αποκάλυψε το γηροκομείο – κολαστήριο
- Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
- Ο Φλορεντίνο παίρνει πάνω του τον Μουρίνιο
- Ολυμπία Κηρύκου: Νέες μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση της εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας 30 χρόνια μετά
- Papastavrou: Greece Ranks 3rd Globally in Solar Power Generation


