Αύξηση 5,5% παρουσίασαν τα ενοποιημένα κέρδη της Folli Follie το α τρίμηνο 2007
Τα ενοποιημένα κέρδη του Ομίλου Folli Follie στο α τρίμηνο του 2007 διαμορφώθηκαν σε 17,4 εκατ. ευρώ από 16,5 εκατ. το 2006. Αύξηση κατά 96,8% παρουσίασαν οι πωλήσεις του Ομίλου, φτάνοντας τα 121,6 εκατ. ευρώ, λόγω της δημιουργίας του νέου Ομίλου.
93
Αύξηση κατά 96,8% παρουσίασαν οι πωλήσεις του Ομίλου Folli Follie στο πρώτο τρίμηνο του 2007 φτάνοντας τα 121,6 εκατ. ευρώ, λόγω της δημιουργίας του νέου Ομίλου. Το EBITDA αυξήθηκε κατά 61% στα 33,8 εκατ. ευρώ.
Το καθαρό κέρδος παρουσιάζει σταθερή αύξηση, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επεκτατική στρατηγική του Ομίλου και τα αυξημένα κατά 5,5 εκατ. ευρώ χρηματοοικονομικά έξοδα σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2006.
Σε σχέση με τα αποτελέσματα του προηγούμενου τριμήνου (ετήσια αποτελέσματα 2006), ο Ομιλος παρουσιάζει ένα μεικτό περιθώριο βελτιωμένο κατά 4,7%.
Για την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007 ο νέος όμιλος παρουσίασε σε ενοποιημένη βάση κύκλο εργασιών 121,6 εκατ. ευρώ έναντι 61,8 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο του 2006 και αυξήθηκε κατά 96,8%.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ήταν αυξημένα κατά 61% και ανήλθαν στα 33,8 εκατ. ευρώ από 21 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 25 εκατ. ευρώ σε σχέση με 20,6 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο του 2006 (+21,3%), τα δε καθαρά κέρδη μετά φόρων στα 18,3 εκατ. ευρώ από 16,5 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 10,9%.
Τα ενοποιημένα κέρδη μετά φόρων και μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας διαμορφώθηκαν σε 17,4 εκατ. ευρώ από 16,5 εκατ. ευρώ στο 2006 (+5,5%).
Τα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν στα 0,53 ευρώ έναντι 0,50 ευρώ σημειώνοντας αύξηση 6%.
Για λόγους συγκρισιμότητας, εάν η ενοποίηση των ΚΑΕ είχε γίνει με τη μέθοδο καθαρής θέσης, ο Ομιλος Folli Follie θα παρουσίαζε, για την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007, κύκλο εργασιών 69 εκατ. ευρώ έναντι 61,8 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 11,6% κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2006.
Σε συγκρίσιμες συναλλαγματικές ισοτιμίες, οι πωλήσεις θα είχαν αυξηθεί κατά 21% φθάνοντας τα 74,7 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ήταν αυξημένα κατά 15,7% και ανήλθαν στα 24,3 εκατ. ευρώ από 21 εκατ. ευρώ. Το μεικτό περιθώριο σημείωσε σταθερή αύξηση από 60,8% σε 62,7%, ενισχυμένο από ένα ευνοϊκό συνδυασμό πωλήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ απειλούν να στερήσουν από το Ιράκ τα πετροδολάριά του λόγω της ιρανικής επιρροής στη χώρα
- Ίντερ – Πίζα 6-2: Σάρωσαν οι «νερατζούρι» μετά τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων
- Πρίγκιπας Χάρι εναντίον Τραμπ για το Αφγανιστάν – «Υπηρέτησα εκεί. Έχασα φίλους εκεί»
- Κορυδαλλός: Με την απειλή μαχαιριού έκανε τρεις απόπειρες ληστείας σε φαρμακεία μέσα σε λίγη ώρα
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο
- Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής πόλο των Ανδρών στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο
