
Παραιτήθηκε από την Ελευθεροτυπία ο Σεραφείμ Φυντανίδης
Παρελθόν από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία θα αποτελεί σε τρεις μήνες ο Σεραφείμ Φυντανίδης. Από τις αρχές Ιουνίου, ο κ. Φυντανίδης δεν θα βρίσκεται στη θέση του διευθυντή, την οποία κατείχε από το 1975, καθώς την Τετάρτη υπέβαλε την παραίτησή του.
71
Παρελθόν από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία θα αποτελεί σε τρεις μήνες ο Σεραφείμ Φυντανίδης.
Από τις αρχές Ιουνίου, ο κ. Φυντανίδης δεν θα βρίσκεται στη θέση του διευθυντή, την οποία κατείχε από το 1975, καθώς την Τετάρτη υπέβαλε την παραίτησή του.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ιδιοκτησία του μέσου πρότεινε μείωση μισθού στον κ. Φυντανίδη, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε.
Σε γενική συνέλευση στην εφημερίδα, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις.
Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η Μάρα Ζαχαρέα υπέβαλε, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, την παραίτησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα σενάρια για Πίτερς: «Στο… κόλπο και η Φενέρμπαχτσε»
- «Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αναρρώνει από σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια»
- Νέα αποκάλυψη: «Μνημόνιο συνεργασίας» μεταξύ ΕΥΠ και Intellexa
- Ο Νετανιάχου ζητά ξανά την αναβολή της δίκης του για διαφθορά – Επικαλέιται «λόγους εθνικής ασφάλειας»
- Ξανά κόντρα στην Ουγγαρία η Εθνική πόλο
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης
