
Με την οικονομική στήριξη του Χόλιγουντ συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο Ομπάμα
Με την οικονομική υποστήριξη δεκάδων διασημοτήτων του Χόλιγουντ συνεχίζει τον αγώνα του για το χρίσμα των Δημοκρατικών ο Μπάρακ Ομπάμα. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες οι αστέρες συγκέντρωσαν 1,3 εκατ. δολάρια για την προεδρική καμπάνια.
38
Με την οικονομική υποστήριξη δεκάδων διασημοτήτων του Χόλιγουντ συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα για το χρίσμα των Δημοκρατικών ο Μπάρακ Ομπάμα. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες οι αστέρες συγκέντρωσαν 1,3 εκατ. δολάρια για την προεδρική καμπάνια.
Σύμφωνα με το BBC, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο παραγωγός και σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο ηθοποιός Έντι Μέρφι και ο τραγουδιστής Τζάκσον Μπράουν.
Η αμερικανική βιομηχανία του θεάματος τάσσεται παραδοσιακά υπέρ των Δημοκρατικών, όμως αυτή τη φορά η επιλογή είναι συγκεκριμένη υπέρ του Ομπάμα και όχι με την Χίλαρι Κλίντον. Οι δύο αυτοί είναι προς το παρόν οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Το εισιτήριο για την εκδήλωση στοίχιζε 2,300 δολάρια. Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η εταιρεία Dreamworks του Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Ο Ομπάμα απευθυνόμενος στο ακροατήριό του είπε ότι ο κόσμος του Χόλιγουντ έχει φοβερή δύναμη και συνεπώς μεγάλη ευθύνη για την επιρροή που ασκεί στην αμερικανική κοινωνία.
«Μην ξεπουλιέστε. Είστε οι παραμυθάδες της εποχής μας» είπε στο κοινό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
- Τελικά οι υψηλότεροι φόροι διώχνουν τους πλούσιους; Το σχέδιο του Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη επαναφέρει το ερώτημα
- Στο Πεκίνο ο Αραγτσί, συναντάται με τον κινέζο ΥΠΕΞ – Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, βλέπει ο Τραμπ

