91

Τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, η οποία θα γίνει μέσα από το συνέδριό της που θα πραγματοποιηθεί από 29 έως 31 Μαρτίου, ανέπτυξαν σήμερα ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Αθανασάκης και ο υπεύθυνος για την νεολαία του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασάκη η απόφαση της ανασυγκρότησης ελήφθη έτσι ώστε η νεολαία να αποτελέσει κινητήρια δύναμη στον αγώνα του κόμματος, με την αυτόνομη παρουσίαση και την δράση της.

Ο κ. Αθανασάκης είπε επίσης ότι αναμένεται μαζική συμμετοχή στο συνέδριο της νεολαίας (περίπου 3.500 σύνεδροι), ενώ αναφέρθηκε και στο ασυμβίβαστο ανάμεσα στις θέσεις στα κεντρικά όργανα του κόμματος και τις κρατικές θέσεις που θα θεσμοθετηθεί, σύμφωνα με τον ίδιο σε περίπτωση επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε σε οργανωτικά κυρίως θέματα. Μίλησε για τον τρόπο εκλογής των συνέδρων και είπε ότι θα αναδειχθεί ένα κεντρικό οργανωτικό δίκτυο νεολαίας που θα λειτουργεί στους κόλπους του κόμματος. Επίσης η σπουδάζουσα ΠΑΣΠ αυτονομείται από τη νεολαία.

«Η νέα γενιά μπαίνει ξανά μπροστά για την κοινωνική δικαιοσύνη και την καλύτερη ποιότητα ζωής, με στόχο να αποτελέσει τον καταλύτη τόσο στις κοινωνικές διεργασίες όσο και στην πορεία προς την επόμενη εκλογική αναμέτρηση» δήλωσε ο κ. Σκανδαλίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ