66

Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Παγκράτι σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Σε ένα ακόμα ματς, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αγωνίστηκε ως ακραίος μαζί με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και λίμπερο ο Γιώργος Κουλιέρης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σωτήρης Δρίκος, δήλωσε μετά την αναμέτρηση:

«Δεν κρατήσαμε την ποιότητά μας σε υψηλά επίπεδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εκτιμώ όμως, ότι η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση θα δημιουργήσει τη βάση για να προσεγγίσουμε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης».

Ο Ακης Χατζηαντωνίου, ανέφερε:

«Δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ούτε να κρίνουμε από αυτό το παιχνίδι. Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε το Παγκράτι, προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια.

» Πρέπει να βρούμε ρυθμό και να αφομοιώσουμε τα συστήματα του προπονητή, γιατί έρχεται δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι εκεί που πρέπει».

Τα σετ: 25-14, 25-22, 25-21

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Δημητρίου 9, Δημητρακάκος 5, Τερζής 11, Αλεξανδρόπουλος 4, Χατζηπροδρόμου 7, Μπουγάς 1, Κυδωνάκης (λίμπερο – 68% υποδοχή).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χριστοφιδέλης 11, Γιορντάνοφ 16, Ρουμελιώτης 14, Τσβετάνοφ 5, Χατζηαντωνίου 9, Μποζίδης 2, Κουλιέρης (λίμπερο – 65% υποδοχή).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ