26

Στο φιλικό με την Κορέα (22:00) θα βγάλει τα τελευταία αγωνιστικά συμπερασματά του ο Ότο Ρεχάγκελ. Η εθνική δίνει το τελευταίο της φιλικό στο Λονδίνο, πριν από την αναμέτρηση με την Τουρκία για τα προκριματικά του EURO 2008. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, που επρόκειταο να ταξιδέψει αυθημερόν από την Ισπανία, αιτιολόγησε την απουσία του επικαλούμενος πρόβλημα με το διαβατήριό του κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά αφού η διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού είναι γνωστή εδώ και δύο περίπου μήνες.

Ερωτηματικό είναι και η συμμετοχή του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας εν συνεχεία μασάζ.

Αν η κατάστασή του δεν παρουσιάσει θεαματική βελτίωση, ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και θα χρησιμοποιήσει τον Κώστα Χαλκιά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ