Η Turkcell ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει προσφορά εξαγοράς της TIM
Η μεγαλύτερη τουρκική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Turkcell θα καταθέσει προσφορά για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου στην TIM Hellas, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το τίμημα, όπως ανακοίνωσε αργά την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.
27
Η μεγαλύτερη τουρκική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Turkcell θα καταθέσει προσφορά για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου στην TIM Hellas, όπως ανακοίνωσε αργά την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.
Στην ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο η εταιρεία δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η Turkcell είχε εκφράσει νωρίτερα το Νοέμβριο το ενδιαφέρον της για την TIM Hellas.
Η Texas Pacific Group και η Apax Partners εξαγόρασαν πλειοψηφικό πακέτο της TIM Hellas τον Απρίλιο του 2005 προς 1,1 δισ. ευρώ.
Δεν αποκλείεται, πάντως, εντός της ημέρας να κατατεθούν και άλλες -μάλλον δύο- δεσμευτικές προσφορές για την ΤΙΜ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιστορικό χαμηλό στην τιμή του ρεύματος
- LIVE: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός
- Ελβετία: Επανάληψη των διμερών συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν την ερχόμενη εβδομάδα στη Γενεύη
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο περιστατικό σαμποτάζ διακόπτει τη λειτουργία των τρένων στην Ιταλία
- Μύκονος Betsson – Άρης Betsson 74-83: Άντζουσιτς και Αντετοκούνμπο «καθάρισαν» για τον «Αυτοκράτορα» (vids)
- Προμηθέας – Περιστέρι Betsson 77-84: Βήμα οκτάδας με διπλό στην Πάτρα
