88

Προσφορές για 20 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ κάνουν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα εισιτήρια να αγοραστούν το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2006 και το ταξίδι να πραγματοποιηθεί από 8 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2007.

Οι τιμές ξεκινούν από 89 ευρώ για ταξίδι μετ’επιστροφής από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με προορισμό Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία.

Για ταξίδια προς Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και Ισραήλ οι ναύλοι ξεκινούν από 110 ευρώ μετ’ επιστροφής και για τις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικότερα τη Νέα Υόρκη, από 292 ευρώ.

Ανάλογες προσφορές ισχύουν και από τα υπόλοιπα σημεία του εσωτερικού δικτύου ΟΑ. Ειδικά για τη Νέα Υόρκη, ο ναύλος από τα υπόλοιπα σημεία του εσωτερικού δικτύου διαμορφώνεται σε 332 ευρώ με επιστροφή.

Στην ανακοίνωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών διευκρινίζεται ότι οι ναύλοι-προσφοράς διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν περιλαμβάνουν επίναυλο καυσίμου, φόρους και τέλη αεροδρομίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ