Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΓΣΕΒΕΕ για το θέμα των συντάξεων του ΤΕΒΕ
Κινητοποιήσεις στην περίπτωση που το ΠΔ 258/2005 δεν τροποποιηθεί μέχρι το τέλος του 2006, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δ.Ασημακόπουλος, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα μείωσης συντάξεων του ΤΕΒΕ μετά το 2009 και αύξησης των εισφορών.
28
Κινητοποιήσεις στην περίπτωση που το ΠΔ 258/2005 δεν τροποποιηθεί μέχρι το τέλος του 2006, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρης Ασημακόπουλος, σημειώνοντας ότι, αν αυτό μείνει ως έχει, θα οδηγήσει σε μείωση συντάξεων του ΤΕΒΕ έως και 40% και αύξηση των εισφορών μέχρι και 30%.
«Καμία μεταρρύθμιση δεν μπορεί να πετύχει αν δεν υπάρχει στην καρδιά της σκέψης και των πολιτικών επιλογών η μικρή επιχείρηση» συμπλήρωσε ο κ. Ασημακόπουλος στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Ερευνών «Ανδρέας Παπανδρέου».
Από το βήμα της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, πρότεινε την επανίδρυση του Εθνικού Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης (ΕΣΑΑ), με τρόπο ώστε να ενισχυθεί ο ρόλος των επιχειρηματικών και κοινωνικών οργανώσεων στη λειτουργία του και την υλοποίηση των προτάσεών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετέφερε ναρκωτικά στη φυλακή κρυμμένα στα γεννητικά της όργανα – Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 71-88: Επιβλητική η «Ένωση», απέκτησε προβάδισμα για την 3η θέση (vid)
- Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Λακωνίας – Εξετάζεται αν είναι ο αγνοούμενος ψαράς από το Γύθειο
- Η Charli xcx είναι μία από εμάς – «Έχω πάθει νευρικό κλονισμό καπνίζοντας ένα εκατομμύριο τσιγάρα»
- Οι 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… Πειραιά τη Λιβαδειά (pics)
- Ηράκλειο: Καρέ – καρέ η παράσυρση της 52χρονης από φορτηγό στο Γιόφυρο
