Με απώλειες το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών τη Δευτέρα
Έντονα πτωτικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, τη Δευτέρα. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών βρίσκεται στις 4.076,13 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες κατά 1,09%.
43
Έντονα πτωτικές τάσεις επικρατούν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, τη Δευτέρα. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών βρίσκεται στις 4.076,13 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες κατά 1,09%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 15,5 εκατ. ευρώ.
Όλοι οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινούνται σε αρνητική τροχιά, με εξαίρεση του Εμπορίου, που ενισχύεται κατά 0,15%.
Τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι εξής: των Ασφαλειών με 1,70%, των Ταξιδιών και Αναψυχής με 1,52% και των Προσωπικών και Οικιακών Προϊόντων με 1,44%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/20 υποχωρεί κατά 1,08%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης FTSE/40 καταγράφει απώλειες σε ποσοστό 1,05% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης FTSE/80 σημειώνει πτώση κατά 1,13%.
Τη μεγαλύτερη άνοδο έχουν οι μετοχές: ΒΑΡΑΓΚΗΣ +5,26%, ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ +3,96% και KLEEMAN +2,34%.
Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: EBZ -5,21%, ΠΗΓΑΣΟΣ -5,21% και ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ -4,96%.
Aπό τις μετοχές που διακινούνται, 18 ενισχύονται, 148 υποχωρούν και 23 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου

