
Το Ιράν έτοιμο να συζητήσει την αναστολή του εμπλουτισμού ουρανίου
Ενδείξεις ότι μπορεί να αναστείλει το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου φέρεται να αφήνει το Ιράν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών. «Τις προσεχείς ημέρες» η συνάντηση Λαριτζανί-Σολάνα.
37
Ενδείξεις ότι μπορεί να αναστείλει το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου φέρεται να αφήνει το Ιράν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Το Ιράν … δέχθηκε να συζητήσει το θέμα της αναστολής. Αυτό για μας είναι μια θετική εξέλιξη» , δήλωσε ο εκπρόσωπος Ζαν-Μπατίστ Ματεΐ στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Εν τω μεταξύ, ο Μοχαμάντ Σαϊντί, αντιπρόεδρος του Ιρανικού Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, δήλωσε πως η συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο της ΕΕ για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτικής Ασφαλείας, Χαβιέρ Σολάνα, και τον Ιρανό διαπραγματευτή Αλί Λαριτζανί, που προβλεπόταν να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, θα διεξαχθεί «μέσα στις προσεχείς ημέρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 8 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ προκρίθηκαν στον τελικό του Europa League


