
Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ινδίας
Τουλάχιστον 37 άτομα έχασαν τη ζωή τους από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε μουσουλμανικό νεκροταφείο της πόλης Μαλεγκάον της δυτικής Ινδίας. Οι Αρχές επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
30
Τουλάχιστον 35 άτομα έχασαν τη ζωή τους από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε μουσουλμανικό νεκροταφείο της πόλης Μαλεγκάον της δυτικής Ινδίας. Οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας, ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Η έκρηξη σημειώθηκε την Παρασκευή, ημέρα αργίας για τους μουσουλμάνους, αλλά και προσευχής για τους νεκρούς.
Οι Αρχές δεν έχουν ακόμα στοιχεία για το τι προκάλεσε την έκρηξη, ωστόσο, στην περιοχή έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν τρομοκρατικές ενέργειες.
Τουλάχιστον 50 άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και πολλά μικρά παιδιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς
- Κομισιόν: Δεν έχουμε άμεση έλλειψη καυσίμων – Η ανησυχία επικεντρώνεται στην επάρκεια για τα αεροσκάφη
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη


