Δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου με 3-1 σετ
Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε και στον δεύτερο φιλικό αγώνα της Ντυναμό Βουκουρεστίου με 3-1 σετ. Εν τω μεταξύ άλλα δύο φιλικά προγραμματίστηκαν για τις επόμενες μέρες. Την Πέμπτη οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στη Γλυφάδα την ΕΑ Πατρών (17:00) ενώ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Λαμία.
66
Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε και στον δεύτερο φιλικό αγώνα της Ντυναμό Βουκουρεστίου με 3-1 σετ.
Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν ξανά με λίμπερο τον Κουρούπη (ο Στεφάνου θα επανέλθει την επόμενη εβδομάδα) ενώ από δύο σετ στον αγώνα μοιράστηκαν στις θέσεις διαγώνιου και κεντρικού οι Γκόμεζ-Αγκάμεζ και Πανταλέων-Γκιρτζίκης αντίστοιχα.
Την ομάδα καθοδήγησε από τον πάγκο ο Νίκος Μπουτσουρής ενώ ο προπονητής της ομάδας Φρανσίσκο Ντος Σάντος παρακολούθησε τον αγώνα από την περίμετρο του ταραφλέξ.
Τα σετ: 25-18, 18-25, 25-20, 25-19
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προύσαλης 2, Ανδρεάδης 9, Γκόμεζ 5, Πανταλέων 8, Λάππας 15, Μπάεφ 6, (L) Κουρούπης 65% υποδοχή, Αγκάζεζ 10, Γκιρτζίκης 2
ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Μποντεάνου 8, Ρόμαν 3, Σιντιγκόι 10, Σέρμπαν 3, Περέου 10, Μρντζα 3, (L) Φεχέρ 60% υποδοχή, Μακοβέι 8, Χαρμπούζ 9
Εν τω μεταξύ άλλα δύο φιλικά προγραμματίστηκαν για τις επόμενες μέρες. Την Πέμπτη οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στη Γλυφάδα την ΕΑ Πατρών (17:00) ενώ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο «Χαλκοπούλειο» την Λαμία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


