
Στο πλευρό της Συρίας κατά της «ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας» ο Ούγκο Τσάβες
Συρία και Βενεζουέλα θα εργαστούν από κοινού για έναν κόσμο ελεύθερο από την αμερικανική κυριαρχία, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Δαμασκό. «Έχουμε κοινό όραμα» είπε ο Τσάβες μετά τη συνάντησή του με τον Ασαντ.
30
Συρία και Βενεζουέλα θα εργαστούν από κοινού για να οικοδομήσουν έναν κόσμο ελεύθερο από την αμερικανική κυριαρχία, δήλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Δαμασκό.
«Έχουμε κοινό όραμα. Ο ιμπεριαλισμός θέλει να ελέγξει τον κόσμο, αλλά εμείς δεν θα το επιτρέψουμε» είπε ο Τσάβες μετά τη συνάντησή του με τον Ασαντ.
Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στο Λίβανο, λέγοντας ότι οι αποφάσεις που υιοθετήθηκαν από το Συμβούλιο Ασφαλείας είναι «το αποτέλεσμα της αμερικανικής ηγεμονίας».
Ο ίδιος είπε ότι αν τα Ηνωμένα Έθνη υιοθετήσουν άλλες αποφάσεις για το ίδιο ζήτημα, «αυτό δεν προκαλεί καθόλου αισιοδοξία και ίσως οδηγήσει σε περισσότερο χάος και αιματοχυσία».
Κατέληξε δε λέγοντας: «Η ειρήνη στην περιοχή μας θα είναι ακόμη πιο μακρινή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ, αναμεσά τους παιδιά και πλήρωμα ασθενοφόρου
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
