
Σε τροπική καταιγίδα υποβιβάστηκε ο «Αλμπέρτο» πλησιάζοντας τις ακτές της Φλόριντα
Σε τροπική καταιγίδα υποβιβάστηκε εκ νέου ο «Αλμπέρτο», λίγο πριν φτάσει στη Φλόριντα. Ο κίνδυνος είναι σαφώς μικρότερος, ωστόσο, τα προληπτικά μέτρα των Αρχών εξακολουθούν να ισχύουν. Ήδη, 20 χιλιάδες πολίτες εγκατέλειψαν τις εστίες τους.
30
Σε τροπική καταιγίδα υποβιβάστηκε εκ νέου ο «Αλμπέρτο», λίγο πριν φτάσει στις ακτές της Φλόριντα. Σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, ο κίνδυνος είναι σαφώς μικρότερος, ωστόσο, τα προληπτικά μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν.
Ήδη, οι Αρχές στην Πολιτεία της Φλόριντα ζήτησαν από 20 χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ωστόσο, αρκετοί προτίμησαν να μείνουν πίσω.
«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την κατάσταση» δήλωσε ο κυβερνήτης της Πολιτείας Τζεμπ Μπους. Ο ίδιος μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση για περαιτέρω εκκένωση σπιτιών.
Υπενθυμίζεται ότι το 2005 την περιοχή της Καραϊβικής «επισκέφθηκαν» 28 τροπικές καταιγίδες, από τις οποίες οι 15 έγιναν τυφώνες.
Κατά το πέρασμα του «Αλμπέρτο» από την Κούβα οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν και περίπου 25.000 απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Τρεις αναφορές στα αρχεία του Πενταγώνου για θεάσεις UFO στην Ελλάδα – Τι εκτιμά ειδικός
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 11 – 15 Μαΐου
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)


