
Λειτουργία τζαμιού στην Αθήνα ζητούν και επίσημα οι Μουσουλμάνοι Ελλάδας
Εκπρόσωποι της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας συνάντησαν τη Δευτέρα στο υπουργείο Παιδείας τον ειδικό γραμματέα Αθ. Κυριαζή, ζητώντας επίσημα να λειτουργήσει τζαμί στην Αθήνα. Έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι η επιθυμία τους θα ικανοποιηθεί.
36
Εκπρόσωποι της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας συνάντησαν τη Δευτέρα στο υπουργείο Παιδείας τον ειδικό γραμματέα Αθ. Κυριαζή, ζητώντας επίσημα να λειτουργήσει τζαμί στην Αθήνα.
Όπως είπαν στους δημοσιογράφους, ήδη έχουν συγκεντρωθεί υπογραφές από μουσουλμάνους που ζητούν να λειτουργήσει ο δικός τους λατρευτικός χώρος, και μάλιστα υπό τον έλεγχο του κράτους.
Ο ειδικός γραμματέας τους διαβεβαίωσε ότι είναι ειλημμένη απόφαση να λειτουργήσει τέμενος στην Αθήνα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;
- «Έντρικ θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο»
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε


