Η χρηματοδότηση της Παιδείας επί τάπητος στη συνάντηση Αλογοσκούφη – Γιαννάκου
Θέματα σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις των πανεπιστημίων από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» και από τους πόρους του Δ΄ΚΠΣ συζήτησαν την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης με την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου.
27
Θέματα σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις των πανεπιστημίων από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» και από τους πόρους του Δ΄ΚΠΣ συζήτησαν την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης με την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου.
Μετά τη συνάντηση των δύο υπουργών δεν έγιναν δηλώσεις.
Για το ίδιο θέμα δηλώσεις έκανε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, ο οποίος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες ώστε να αυξηθεί το ποσοστό του ΑΕΠ που παρέχεται στην Παιδεία, το οποίο έχει αυξηθεί λίγο».
» Ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλό σημείο αφετηρίας και έχουν γίνει πολλά βήματα,σε ένα οικονομικό πλαίσιο που μας κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση και που ήταν δυσμενές» σημείωσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την υλοποίηση της προεκλογικής υπόσχεσης της ΝΔ για 5% του ΑΕΠ υπέρ της Παιδείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Απαγόρευση ή ρύθμιση; Πόσο μακριά θα φτάσει η ΕΕ για την προστασία των παιδιών στα social media
- Μητσοτάκης για Chevron: Η χώρα κάνει άλμα – Κρίσιμο μέρος της στρατηγικής μας η συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες
- Χαρίτσης: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής είναι περιουσία του ελληνικού λαού
- «Κάτασπρο» από το χιόνι το Μπόντο λίγες μέρες πριν το ματς με την Ίντερ (vid)
- Φορολογικά έσοδα 6,,1 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο – Πάνω από τον στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα
- Π. Μαρινάκης – Καισαριανή: Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών
