Υψηλό πενταετίας στο κλείσιμο του FTSE-100 τη Μ.Παρασκευή στο Λονδίνο
Σημειώνοντας άνοδο 0,8%, ο δείκτης FTSE-100 στο χρηματιστήριο του Λονδίνου έκλεισε την Παρασκευή στις 6.132,7 μονάδες, το υψηλότερο επίπεδο από το Φεβρουάριο του 2001.
36
Σημειώνοντας άνοδο 0,8%, ο δείκτης FTSE-100 στο χρηματιστήριο του Λονδίνου έκλεισε την Παρασκευή στις 6.132,7 μονάδες, το υψηλότερο επίπεδο από το Φεβρουάριο του 2001.
Από τις αρχές του έτους ο δείκτης έχει βελτιωθεί κατά συνολικά 9% και οι αναλυτές εκτιμούν ότι στο άμεσο μέλλον δεν αναμένεται σημαντική αλλαγή.
Τη Μ.Παρασκευή ο FTSE-100 έκλεισε με άνοδο 51,3 μονάδων και συνολικά κέρδη 1,7% για τις διαπραγματεύσεις όλης της εβδομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
