Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να κυμαίνεται κοντά στα επίπεδα των 4.150 μονάδων και τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις, κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.
27
Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να κυμαίνεται κοντά στα επίπεδα των 4.150 μονάδων και τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις, κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,10% στις 4.152,71 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 29,3 εκατ. ευρώ.
Η Marfin υποχωρεί κατά 0,60% στα 26,30 ευρώ. Η εταιρεία, που προχωρά στην εξαγορά του 34% – 49% της Εγνατίας Τράπεζας (+0,64% στα 6,30 ευρώ), διέψευσε σήμερα δημοσίευμα ότι βολιδοσκοπεί τέσσερις τράπεζες.
Πτώση και για την Folli-Follie (-1,43% στα 23,46 ευρώ), καθώς η UBS υποβάθμισε την επενδυτική της σύσταση σε neutral 2 (ουδέτερη) από buy 2 (αγορά), διατηρώντας αμετάβλητη την τιμή στόχο στα 29 ευρώ.
Στα 3,26 ευρώ η μετοχή του Υγεία. Η νέα διοίκηση του θεραπευτικού κέντρου (Marfin) υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με το μαιευτήριο Μητέρα.
O FTSE/ASE 20 υποχωρεί κατά 0,23%, ο FTSE/ASE Mid 40 σημειώνει άνοδο 0,14% και ο FTSE/ASE International είναι χαμηλότερα κατά 0,21%.
Στο σύνολο των μετοχών, 31 ενισχύονται, 36 υποχωρούν και 312 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία