
Προβάδισμα 1,1% της ΝΔ σε πανελλαδική δημοσκόπηση της ΜRB
Με 1,1% προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της MRB. Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 36% έναντι 34,9% του ΠΑΣΟΚ. Το 53,1% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις της.
30
Με 1,1% προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της MRB. Στην πρόθεση ψήφου το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 36% έναντι 34,9% του ΠΑΣΟΚ. Το 53,1% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις της.
Βάσει των στοιχείων της έρευνας που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο της Δευτέρας, τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων έχουν ως εξής: το ΚΚΕ συγκεντρώνει 7,2%, ο ΛΑΟΣ 4,8% και ο ΣΥΝ 3,3%. Ποσοστό 1,4% δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα.
Η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ κινείται στο 78,8%. Το 7,8% των ψηφοφόρων της μετακινείται στο ΠΑΣΟΚ και το 7,1% στα υπόλοιπα κόμματα.
Στο ΠΑΣΟΚ η συσπείρωση κινείται στο 80,4%, ενώ οι μετακινήσεις προς τη ΝΔ αγγίζουν το 4%.
Στο ερώτημα για το κατά πόσο θα υλοποιηθούν οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ, το 53,1% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι σίγουρα ή μάλλον δεν θα τις υλοποιήσει, έναντι 44,8% που εκτιμά το αντίθετο.
Η τηλεφωνική πανελλαδική έρευνα έγινε το διάστημα 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2006 σε δείγμα 2.008 ατόμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντινούπολη: 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο ισραηλινό προξενείο
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Ποιες πλατφόρμες απαγορεύονται και ποιες επιτρέπονται για τους κάτω των 15 – Οι νέοι κανόνες στα social media
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
